Emma Răducanu, probleme și în viața personală. I-a dat papucii iubitului miliardar, după un an de relație

0
Publicat:

Emma Răducanu, jucătoarea britanică de origine română, a avut o intrare spectaculoasă în tenis în urmă cu urmă cu trei ani, dar s-a stins pe parcurs, ajungând pe locul 205 mondial. Câștigătoarea US Open 2021 a avut doar apariții meteorice pe teren, din cauza accidentărilor, dar a fost prezentă des în presa din Anglia grație relației cu miliardarul Carlo Agostinelli, fiul unui cunoscut magnat italo-american, sau a faptului că a fost premiată de Casa Regală britanică.

Emma Răducanu și Carlo Agostinelli nu mai sunt împreună. Foto Facebook
Emma Răducanu și Carlo Agostinelli nu mai sunt împreună. Foto Facebook

Acum, deși nu a mai jucat vreun meci din luna aprilie, Emma Răducanu ține din nou prima pagină a ziarelor din insulă după ce s-ar fi despărțit de iubitul ei, la un an de la debutul relației. Potrivit The Sun, jucătoarea de 21 de ani și Carlo Agostinelli, moștenitorul unei averi uriașe, nu mai formează un cuplu.

”Emma are 2,4 milioane de urmăritori pe Instagram, dar Carlo nu mai este unul dintre ei”, a declarat pentru ziarul englez unul dintre amicii jucătoarei, care a confirmat această ruptură. Autorii materialului au scris că cei doi au decis să-și dea ”unfollow reciproc” pe Instagram, după ce mai multe luni au inundat rețelele sociale cu poze siropoase din vacanțe și excursii.

Jucătoarea care de doi ani a intrat într-un con de umbră pe plan sportiv, speră să participe la Wimbledon, dar moralul ei nu este scăzut, din cauza problemelor din viața personală. Carlo Agostinelli a studiat la Universitatea Stanford și a dat probe de joc la PSG, dar a cochetat și cu Tottenham. Tatăl său este Robert Agostinelli, fondator și președinte al unui fond de investiții important. Averea lui este estimată la un miliard de euro. Mama sa, Mathilde Favier, este șefa Dior și o adevărată personalitate în industria modei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite