Emeric Ienei prefaţează derby-ul Steaua-Dinamo din Cupa României. Pe cine vede favorită fostul antrenor stelist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ienei a câştigat cu Steaua, în 1986, Cupa Campionilor Europeni FOTO Adevărul
Ienei a câştigat cu Steaua, în 1986, Cupa Campionilor Europeni FOTO Adevărul

Fostul mare antrenor al Stelei, Emeric Ienei, crede că trupa lui Reghecampf e favorită în dubla manşă cu Dinamo din semifinalele Cupei României, evocând punctele forte ale roş-albaştrilor care vor face diferenţa.

Ienei aşteaptă ca cele două partide pe care Steaua şi Dinamo le vor juca în semifinalele Cupei României să se ridice la nivelul aşteptărilor fanilor, fiind convins că echipa din Ghencea porneşte cu prima şansă la calificarea în finală. 

"Vor fi două meciuri foarte interesante. Sper că vor fi la fel de spectaculoase ca până acum. Important este şi publicul, care vine să vadă un joc bun. Cred că va fi un meci echilibrat. Nu cred că este o problemă că Dinamo joacă în deplasare. Meciul este deschis oricărui rezultat. Cei de la Dinamo au problemele lor, echipa se află în reconstrucţie. Chiar îi felicit că s-au gândit din timp la reconstrucţie. Totuşi, Steaua are prima şansă. Acum, înaintea meciului, contează două lucruri: gruparea care este mai dispusă la efort, dar şi care stă mai bine din punct de vedere psihic, va ieşi câştigătoare", a spus Ienei pentru prosport.ro.

Chiar dacă Steaua domină autoritar campionatul, fostul tehnician le taie elanul jucătorilor campioanei, precizând că întrecerea internă este la un nivel foarte scăzut, ceea ce va conduce spre un triumf scontat al roş-albaştrilor şi în acest sezon. "Să nu uităm că întrecerea internă este de un nivel slab. Steaua, printr-o bună organizare şi cu jucători valoroşi, domină autoritar campionatul. Ei merg acum doar către titlul 25. Sunt principalii favoriţi. Pentru Steaua ar fi extraordinar eventul, pentru că această performanţă nu a mai fost atinsă de foarte mult timp. Suporterii ar fi bucuroşi dacă Steaua ar cuceri două trofee", a adăugat Ienei.

Prima manşă a semifinalei Steaua-Dinamo este programată joi seara, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, meciul urmând a fi transmis de Pro Tv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite