După UPC, încă o companie va televiza meciurile din Liga I. Cât trebuie să plătească un telespectator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciurile din Liga I din următoarele cinci sezoane vor fi transmise de Look TV şi Look Plus, iar UPC a fost, iniţial, singura companie de cablu care a ajuns la un acord pentru transmisie.

Citeşte toate ştirile de pe adevarul.ro despre CM 2014

Între timp, a apărut în context iNES IPTV, care s-a înţeles pentru transmisia partidelor din primul eşalon românesc. Într-un comunicat remis de companie, se arată că „pasionaţii de fotbal vor trăi suspansul, energia şi adrenalina meciurile începând cu luna 2014. 

Canalele Look TV şi Look Plus, din grila iNES IPTV, vor fi oferite în continuare abonaţilor iNES rezidenţiali, fără costuri suplimentare“.
O persoană interesată de serviciile companiei plăteşte luna 49.90 de euro pentru abonment, în timp ce un abonament la UPC începe de la 5 euro şi ajunge la 12 euro.

Falemi şi-a depus dosarul pentru postul de selecţioner. "Visul meu e să o antrenez pe Steaua"

Primele partide din programul Look TV vor fi pe 16 iulie, meciurile din turul preliminar al Cupei Ligii, apoi pe 18 şi 19 iulie vor avea loc cele din optimile competiţiei. Liga I va debuta pe 26 iulie şi toate meciurile din competiţie vor fi transmise de cele două canale TV. O etapă se poate desfăşura de vineri până luni, cu câte două meciuri pe zi, de la 18.30 şi 21.00. Al nouălea meci, considerat cel mai slab, ar putea fi programat vineri, de la 16.00.

Ştiri pe aceeaşi temă:

S-a stabilit televiziunea care va difuza meciurile echipei naţionale din preliminariile CE 2016 şi CM 2018

CNN, într-o postură jenantă. Prestigiosul post de televiziune, nevoit să infirme moartea legendarului Pele

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite