După Mitroglou, pe „Arena Naţională“ vine Messi: ce urmează pentru naţională după ratarea calificării la Mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

„Adevărul“ prezintă coordonatele următoarei acţiuni pentru tricolori. Lunile februarie şi martie vor fi extrem de importante pentru Chiricheş şi compania.

Returul cu Grecia a fost ultima acţiune a echipei naţionale în 2013. Tricolorii vor juca următorul meci la 5 martie 2014, cu Argentina, pe „Arena Naţională“. Va fi un amical care se va disputa în contul unui alt meci de verificare, care ar fi trebuit să inaugureze, în 2011, „Arena Naţională“. 

Până la întâlnirea cu Messi şi compania, tricolorii îşi vor afla adversarele în preliminariile pentru Euro 2016. Tragerea la sorţi va avea loc la 23 februarie, la Nisa, România va fi în urna a treia, iar meciurile de calificare vor începe în luna septembrie. Următorul Campionat European va fi unul la care vor ajunge 23 din cele 54 de ţări afiliate la UEFA, în condiţiile în care Franţa e calificată ca ţară-gazdă.

Să nu terminăm pe 4

Sistemul de calificare n-a fost anunţat, deocamdată, oficial, însă, aproape sigur, se vor face opt grupe. Primele două clasate din fiecare serie vor fi calificate direct pentru turneul final. În Franţa vor ajunge şi cele mai bune cinci locuri 3! 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite