După Messi și Busquets, Inter Miami mai ia două legende. Se reface echipa Barcelonei, pe tărâm american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a dat lovitura prin aducerea campionului mondial Lionel Messi și a fostului său coleg de la Barcelona, Sergio Busquets, Inter Miami e pe cale să mai convingă doi jucători legendari să joace sub comanda lui ”Tata” Martino: Sergio Ramos (37 de ani) și Jordi Alba (34 de ani).

Messi și Jordi Alba vor fi coechipieri la Inter Miami. Foto Getty images
Messi și Jordi Alba vor fi coechipieri la Inter Miami. Foto Getty images

Deși Inter Miami este pe ultimul loc în Conferința de Est a campionatului nord-american (MLS), cu doar 16 puncte adunate în 19 meciuri jucate, clubul lui David Beckham continuă să adune star după star. Dacă negocierile se vor concretiza, Jordi Alba va juca continua să joace alături de Busquets, ambii plecând de la Barcelona în această vară.

Iar fundașul stânga ar redeveni coechipier cu Lionel Messi, cei doi evoluând împreună în Catalonia timp de 9 ani, între 2012 și 2021. În sezonul 2013-2014, ei s-au aflat sub comanda lui Gerardo ”Tata” Martino, care a preluat-o de curând pe Inter Miami.

Messi va mai avea alături, la Inter, un alt fost coechipier. Sergio Ramos a jucat alături de starul argentinian la PSG, în capitala Franței. Legendarul fundașul al lui Real Madrid a încercat mai întâi o întoarcere la Sevilla, echipa sa de suflet, dar andaluzii au probleme de ordin financiar.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite