CTP, despre noua echipă a lui Messi: „N-avea destui bani? Inter Miami înseamnă o bănoasă retragere deghizată”

0
Publicat:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) crede că transferul lui Leo Messi la Iner Miami (SUA) ascunde, de fapt, o retragere deghizată și „bănoasă” a fotbalistului.

Cristian Tudor Popescu FOTO Inquam Photos / Bogdan-Ioan Buda
Cristian Tudor Popescu FOTO Inquam Photos / Bogdan-Ioan Buda

Messi la Inter... La Inter Miami, nu la Inter Milano. O veste care m-a întristat. Țin cu Messi, mi-am exprimat nu o dată admirația pentru el: lăsându-l de-o parte pe Johan Cruyff, Federerul meu din fotbal, Leo Messi e GOAT”, scrie CTP într-o postare pe Facebook.

N-o să-l mai văd în marile meciuri ale Europei. N-o să mă mai pot bucura de bijuteriile tehnico-tactice pe care continuă să le producă, chiar și în condițiile ostile de la PSG, unde a fost cel mai bun pasator de gol din campionatul francez. Dacă s-ar fi întors să joace în Argentina, n-aș fi avut nimic de zis. Dar se duce în America de Nord, într-un campionat de soccer, prea puțin cunoscut și modest ca valoare”, scrie CTP.

Cristian Tudor Popescu spune că acest transfer este, în realitate, o retragere dechizată, o retragere „bănoasă.

„Dar plin de bani, căci aceasta e singura explicație pentru alegerea lui Messi. Și mă întreb și eu: n-avea destui? N-ar fi putut să-și găsească o echipă europeană într-un campionat puternic, rămânând în prim-planul fotbalului? Uite că nu. Pentru mine, Inter Miami înseamnă o bănoasă retragere deghizată a lui Messi. Și decât așa, mai cinstit față de moștenirea pe care o lasă fotbalului, era să se retragă de tot”.  

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a decis să se alăture echipei americane Inter Miami după despărţirea de campioana Franţei, Paris Saint-Germain.   

Messi va juca în sezonul următor la echipa Inter Miami, echipa lui David Beckham. „Am luat decizia că voi merge la Miami. Încă nu este contractul finalizat sută la sută. Îmi lipsesc unele lucruri, dar am decis să continuăm pe drum”, a explicat campionul modial în cadrul unui interviu acordat presei sportive din Spania.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite