După ce şi-a încercat norocul în fotbalul din Turcia, Cristi Tănase se întoarce în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Tănase ar urma să semneze cu FC Voluntari FOTO Arhivă personală/Facebook
Cristi Tănase ar urma să semneze cu FC Voluntari FOTO Arhivă personală/Facebook

Cristi Tănase revine în primul eşalon românesc după ce, o perioadă de timp, cariera sa s-a mutat în fotbalul din Turcia.

Directorul executiv al FC Voluntari, Robert Gherghe, a anunţat că are în derulare un transfer important pentru echipa sa, fără a nominaliza jucătorul. În acest context, „Gazeta Sporturilor” susţine că este vorba despre Cristi Tănase, sursa citată spunând că fotbalistul va semna cu FC Voluntari, zilele viitoare.

Cel mai recent, Cristi Tănase a jucat pentru Giresunspor. „Este o luptă contracronometru pentru noi. Transfeurile făcute de noi în această iarnă sunt o surpriză pentru iubitorii fotbalulu. În pauza de iarnă echipa se resuscitează de fiecare dată. Nu vom retrograda nici în acest an! Nu-mi place să folosesc astfel de cuvinte, dar pregătim o bombă! Veţi vedea un internaţional român cu multe meciuri în naţionala României. Sunt şanse mari să ajungă în aceste zile la Voluntari. E trecut de 30 de ani, a fost vândut pe mulţi bani în trecut, are multă experienţă şi va ajunge aici”, a declarat oficialul echipei pentru sursa citată. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite