După Adrian Mutu, FRF vrea să-l coopteze şi pe Cristi Chivu. Ce ofertă i se pregăteşte fostului căpitan al naţionalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu, fost căpitan al naţionalei de Fotbal FOTO Arhivă personală/Facebook
Cristi Chivu, fost căpitan al naţionalei de Fotbal FOTO Arhivă personală/Facebook

Federaţia Română de Fotbal încearcă să reintegreze foşti fotbalişti din echipa naţională a ţării noastre, care între timp, s-au orientat către cariera de antrenori.

După numirea lui Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei naţionale U21 a României, Federaţia Română de Fotbal intenţionează să-l apropie şi pe Cristi Chivu. Potrivit „Gazeta Sporturilor”, fostul căpitan al „tricolorilor” urmează să primească o propunere de a se alătura echipei federaţiei, din postura de manager al naţionalelor U17 şi U19. Concret, chiar dacă fiecare selecţionată ar avea câte un antrenor, deciziile importante s-ar lua de către Cristi Chivu, menţionează sursa citată.

Reamintim că fostul fotbalist Cristi Chivu şi-a început cariera de antrenor chiar la echipa la care a cunoscut cele mai mari succese ca jucător, respectiv Inter Milano. Iniţial, el a preluat o echipă de juniori sub 14 ani, alături de care a avut rezultate promiţătoare, fiind promovat la U17, unde a continuat să impresioneze. În aceste condiţii, pare doar o chestiune de timp, până ce Cristi Chivu s-ar alătura echipei FRF. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite