Dulce răzbunare. Petrolul, călcată în picioare de fostul antrenor, dat afară pentru că era prea „fricos”

0
Publicat:

Petrolul Ploieşti a fost surclasată de FC Voluntari cu scorul de 4-0 (3-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a treia a fazei play-out a Superligii de fotbal. Ilfovenii au avut o primă repriză de excepţie şi au marcat de trei ori, tranşând soarta partidei în primele 45 de minute.

Florin Pîrvu a trecut de pe banca Petrolului pe cea a Voluntariului. Foto Facebook
Florin Pîrvu a trecut de pe banca Petrolului pe cea a Voluntariului. Foto Facebook

A fost o ”răzbunare” a lui Florin Pîrvu, antrenorul îndepărtat în urmă cu câteva etape de prahoveni și instalat imediat la cârma echipei de ilfoveni. Acuzat de fanii ”găzarilor” că este prea fricos, tehnicianul a arătat exact contrariul în ultimele etape, astfel că FC Voluntari a ajuns la a doua victorie consecutivă în play-out, iar în această săptămână s-a calificat și în semifinalele Cupei României. Petrolul are o singură victorie în ultimele şapte etape, un egal şi cinci eşecuri.

Oaspeţii au deschis scorul prin internaţionalul moldovean Vadim Raţă, care a marcat cu capul din centrarea albanezului Naser Aliji (20). FC Voluntari şi-a dublat avantajul prin golul marcat cu capul de fostul internaţional moldovean Igor Armaş (24), la cornerul executat de Raţă.

Oaspeţii au mai punctat o dată, chiar înainte de pauză, prin atacantul slovac Adam Nemec (45+5), după o centrare venită de la George Merloi. Merloi a închis tabela în min. 60, din centrarea lui Radu Boboc. George Merloi a bifat meciul cu numărul 100 în SuperLiga României.

Play-out, etapa a 3-a

Vineri

UTA – Botoșani 1-0

Sâmbătă

Petrolul – Voluntari 0-4

Duminică

Hermannstadt – Universitatea Cluj 14.30

Luni

Poli Iași – FC U Craiova 1948 17.30

Oțelul Galați – Dinamo 20.30

Clasament

1. UTA 27 de puncte

2. U Cluj 25 de puncte

3. Oțelul 23p

4. Hermannstadt 23p

5. Petrolul 22p*

6. Voluntari 20p

7. Poli Iași 17p*

8. FCU Craiova 16p*

9. Dinamo 16p*

10. Botoșani 14p

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League. Locurile 9 si 10 din play-out retrogradează direct. Locurile retrogradabile 7/8 din play-out joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite