Duel de foc Marius Șumudică - Cristiano Ronaldo! Când va avea loc întâlnirea-șoc dintre cei doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al Nassr, devenind cel mai bine plătit sportiv de pe planetă. În Arabia Saudită, starul portughez va da piept cu Marius Șumudică, antrenorul român în vârstă de 51 de ani care pregătește formația Al Raed și cu românii care joacă pentru echipa acestuia.

Marius Șumudică antrenează în Arabia Saudită. Foto facebook
Marius Șumudică antrenează în Arabia Saudită. Foto facebook

Cristiano Ronaldo va juca împotriva echipei antrenate de către Marius Șumudică, Al-Raed, unde evoluează atacantul Alexandru Mitriță și portarul Silviu Lung Jr. Partida dintre Al-Nassr și Al-Raed se va disputa pe 27 aprilie, în cadrul etapei cu numărul 24 din prima ligă a Arabiei Saudite.

În acest moment, Al Nassr ocupă locul secund în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită, cu 23 de puncte, la două puncte în spatele liderului Al Shabab. De cealaltă parte, echipa lui Marius Șumudică este pe locul 11, cu 12 puncte obținute în cele zece meciuri disputate până acum.

Cristiano Ronaldo va juca la Al Nassr. Foto Twitter
Cristiano Ronaldo va juca la Al Nassr. Foto Twitter

Cristiano Ronaldo a semnat vineri cu Al Nassr, urmând a câștiga din contractul de jucător și din drepturile publicitare peste o jumătate de milion de euro pe zi, adică 200 de milioane de euro pe an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite