Șumudică, salvat românește de Crăciun, la saudiți: Seria de coșmar, întreruptă dramatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Șumudică a trăit cu sabia deasupra capului de Crăciun! Pentru că Al-Raed, formație la care a ajuns în vară, a traversat o perioadă groaznică, între 6 octombrie și 22 decembrie: cinci meciuri oficiale, cinci înfrângeri! Pe fondul acestei situații, tehnicianul român și-a pierdut calmul într-un interviu pe care Adevărul l-a redat aici.

Marius Șumudică a savurat o victorie uriașă. FOTO: Arhiva Adevărul
Marius Șumudică a savurat o victorie uriașă. FOTO: Arhiva Adevărul

Astăzi însă, în a doua etapă din campionatul saudit după pauza pentru Mondialul din Qatar, Șumudică a luat o gură de aer! În deplasarea cu Al-Batin, elevii românului, cu Silviu Lung jr și Alex Mitriță printre titulari, au obținut o victorie mare, scor 2-1. Marocanul El Berkaoui a deschis scorul pentru Al-Raed (31), egalată însă după pauză, de Al-Shammari (49). Șumudică și-a salvat însă postul, cel puțin deocamdată, după ce Alex Mitriță a înscris golul victoriei, în minutul 57 din pasa marocanului El Berkaoui. Eroul celor de la Al-Raed, Mitriță, a fost schimbat după 82 de minute.

După 10 meciuri în prima ligă saudită, Al-Raed ocupă locul 11 din 16 cu 12 puncte, la opt puncte de poziția a 15-a, prima care duce în liga secundă. În acest sezon, Alex Mitriță a marcat trei goluri pentru Al-Raed, iar Silviu Lung jr a fost integralist în toate cele zece partide din campionat. La Al-Raed evoluează și fostul mijlocaș al CFR-ului, croatul Damjan Đoković (10 meciuri, 0 goluri).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite