Dragomir susţine că a găsit jucătorul care poate aduce un nou titlu în vitrina Stelei: „Mă duc la Becali şi-i dau în scris. De la Hagi nu am avut aşa fotbalist”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF din perioada 1996-2013, susţine că ştie exact care este fotbalistul cu ajutorul căruia Steaua va câştiga garantat un nou titlu de campioană.

Dragomir face lobby pentru Sânmărtean şi susţine că va avea o discuţie cu Gigi Becali pentru a-l convinge pe finanţatorul roş-albaştrilor să-l achiziţioneze pe mijlocaşul Pandurilor. Fostul şef al LPF este de părere că, exceptându-l pe Sânmărtean, doar Cernat şi Teixeira ar mai putea ajuta Steaua. ”Cu două vârfuri de atac puternice, Steaua ar trebui să-şi ia un pasator bun. Variantele ar fi Sânmărtean, Cernat sau Teixeira. Sânmărtean o să joace până la 39 - 40 de ani, nu este consumat. Păi cum să ai un astfel de jucător şi să-i dai cu piciorul. O să merg la Gigi să vorbesc cu el. O să-i zic să-l ia pe Sânmărtean şi-i dau scris că dacă-l ia o să iasă campioană. Steaua face o greşeală incomensurabilă dacă nu-l ia. Valoarea pe care o are Sânmărtean nu a mai avut-o nimeni de la Hagi încoace. Eu dacă aş fi la Steaua, ar fi primul jucător pe care l-aş lua. O repriză dacă-l bagi, mai ales acum cu vârfurile astea, o să fie cu 20% mai puternică. Steaua o să-i umple de goluri pe ceilalţi”, a declarat Dumitru Dragomir, la Digi Sport.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite