Harlem Gnohéré a semnat cu Steaua şi pleacă sâmbătă cu echipa în Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul clubului Steaua, Gigi Becali, a declarat, la Digi Sport, că atacantul dinamovist Harlem Gnohéré a semnat, vineri, un contract pe doi ani şi jumătate şi se va alătura, sâmbătă, lotului antrenat de Laurenţiu Reghecampf care va pleca în cantonament în Antalya.

Becali a precizat că va achita clubului rival Dinamo suma de 250.000 de euro pentru acest transfer. Jucătorul va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună şi a primit 50.000 de euro la semnătură.

"În momentul ăsta nu voi putea semna actele cu Harlem Gnohéré, dar după festivitate mă duc şi semnez actele. Nu există dubiu. Nu a existat dubiu până nu s-a căzut de acord. Au căzut părţile de acord şi acum mergem să semnăm. Ce înseamnă a cedat Negoiţă? E vorba de un transfer, care atât timp cât părţile sunt mulţumite de ceea ce primesc şi ce oferă, se face tranferul. Transferurile pentru jucătorii buni se fac un pic mai greu, după ce se negociază. Pentru Steaua acest transfer înseamnă acoperirea unui post care a fost în toamnă mai puţin productiv, marcarea mai multor goluri şi asigurarea unei poziţii de campioană. Va semna pe doi ani şi jumătate. Nu ne-am plâns de atacanţi, dar problema a fost că cei de până acum nu au marcat. Ei au vrut dar nu au marcat. Acum venind doi marcatori înăscuţi cred că nu vor mai fi probleme în acest compartiment", a declarat Argăseală, prezent la gala premiilor AFAN.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite