Dragomir descrie un scenariu apocaliptic pentru Steaua: unde crede că va ajunge campioana în viitorul apropiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămasă fără siglă, în mod oficial, şi cu palmaresul şi denumirea în ceaţă, formaţia din Ghencea mai are o problemă gravă, după cum a dezvăluit fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Rapid a învins Steaua chiar în Ghencea, iar rezultatul a scos la iveală şi un conflict care s-a iscat între antrenorul Costel Gâlcă şi patronul Gigi Becali. 

La ordinul latifundiarului, tehnicianul nu i-a putut folosi pe Arlauskis, Prepeliţă şi Latovlevici, jucători aflaţi în ultimele şase luni de contract. Aceştia urmează să părăsească echipa, gratis, în vară, motiv pentru care Becali a solicitat marginalizarea lor în detrimentul celor care vor fi la club şi în sezonul viitor.

Această mutare, dar şi faptul că Gâlcă a pierdut mai mulţi oameni de bază în iarnă, adică cei vânduţi în străinătate, l-a determinat pe Dumitru Dragomir să ofere un scenariu apocaliptic în privinţa viitorului Stelei.

Ce a spus?

„La Steaua, în afară de doi, trei jucători, restul sunt de pluton sau de retrogradare. Asta e realitatea, Steaua a devenit o echipă de pluton! Vor lua campionatul că asta e! E greu fără Keşeru, Sânmărtean, Arlauskis, Prepeliţă şi Szukala. În afară de Tănase şi de Adi Popa, în derby-ul cu Rapid, dacă le dădeai buletinul în mână nu ştiau cum îi cheamă“, şi-a început Dragomir analiza la sport.ro.

El e de partea antrenorului în conflictul cu Gigi Becali. „Gâlcă are dreptate şi n-are nicio vină în legătură cu jucătorii excluşi din lot. El e un antrenor bun şi serios care va face carieră bună în România, dar e oprit de interese, de şmecherii, de bani. În următorii zece ani vor veni numai ciurucuri de jucători“, a adăugat Dragomir. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite