Dragomir a găsit vinovatul pentru înfrângerea Stelei la Amsterdam. Nu e nici Chiricheş, nici Râpă, ci un jucător care a mai comis-o şi în trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

După meciul pierdut de formaţia din Ghencea în faţa celor de la Ajax, în prima manşă din 16-imile Ligii Europa, mulţi i-au arătat cu degetul pe stoperul roş-albaştrilor şi pe colegul său din defensivă. Preşedintele Ligii are altă părere.

Dumitru Dragomir a devenit ultimul contestatar al lui Ciprian Tătăruşanu. Portarul achiziţionat de Steaua cu 1,5 milioane de euro de la Bistriţa a fost criticat, în trecut, şi de alţi oameni de fotbal de la noi, inclusiv de preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam.

Acum, preşedintele LPF a dat vina pe goalkeeper-ul de 27 de ani pentru înfrângerea roş-albaştrilor, scor 0-2, la Amsterdam.

Ce a declarat?

„O spun cu toată răspunderea: dacă Tătăruşanu nu s-ar fi oprit, când a vrut să iasă la centrarea lui Eriksen, atunci nu am fi primit primul gol. Şi mai spun că, dacă la pauză era 0-0, nu mai luam nici golul doi în repriza secundă, fiindcă s-ar fi jucat altfel. La faza primului gol, Tătăruşanu ori trebuia să iasă decis, ori trebuia să rămână pe linia porţii. Nu a făcut nici una, nici alta şi l-a prins pe contre-pied“, a declarat Dragomir la Digi Sport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite