Dorinel, aproape de Duisburg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu poate ajunge în Bundesliga
Dorinel Munteanu poate ajunge în Bundesliga

Meciul de miercuri cu Manchester United ar putea fi ultimul pe banca campioanei Oţelul Galaţi pentru antrenorul Dorinel Munteanu.

„Neamţul" e dorit insistent de conducerea celor de la MSV Duisburg, ocupanta locului 15 din 2. Bundesliga. Echipa tocmai s-a despărţit de croatul Milan Sasici, demis din cauza rezultatelor sub aşteptări. În lotul lui MSV Duisburg se află şi un alt  ex-„oţelar", atacantul Emil Jula (31 de ani).
„În Germania am petrecut cea mai frumoasă perioadă din carieră. Un post de antrenor în Bundesliga este marele meu vis", a declarat, ieri, Munteanu.

Clauza din contract i-ar permite să plece

Decanul selecţiilor de la prima reprezentativă a făcut istorie în tricoul echipelor FC Köln (1995-1999) şi VfL Wolfsburg (1999-2003). Despărţirea lui Dorinel de echipa gălăţeană n-ar fi o problemă. În vara acestui an, când a semnat prelungirea pe două sezoane a contractului său cu Oţelul, Munteanu s-a asigurat că va putea pleca oricând la un club din străinătate.

„Am o înţelegere cu Marius Stan. Nu mă va opri să plec, dar o decizie nu este încă luată", a mai explicat antrenorul de 43 de ani, care are şi domiciliul stabil în Germania. Dacă Munteanu va pleca în liga a doua germană, Ioan Andone, care este bun prieten cu directorul general Marius Stan, ar avea cele mai mari şanse să fie numit la cârma Oţelului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite