Doliu în sport: a murit Ruxandra Dumitrescu la doar 46 de ani. Se lungește lista deceselor subite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta jucătoare de volei, Ruxandra Dumitrescu, a încetat din viaţă, duminică, la doar 46 de ani. Anunțul a fost făcut, astăzi, de Federaţia Română de Volei pe pagina de Facebook.

Ruxandra Dumitrescu. FOTO: Federația Română de Volei / Facebook
Ruxandra Dumitrescu. FOTO: Federația Română de Volei / Facebook

O veste groaznică în voleiul feminin românesc! Duminică seara, la doar 46 de ani, ne-a părăsit Ruxi Dumitrescu, o fostă mare jucătoare care a evoluat atât pentru naţionala României, cât şi pentru cea a Greciei“, se arată în comunicatul preluat de Agerpres.

Născută la Rm. Vâlcea, Ruxandra Dumitrescu a jucat în prima ligă la Dacia Piteşti. Apoi a plecat în Grecia, a fost căpitan la Panathinaikos Atena şi cea mai bună jucătoare a Greciei la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. În semn de respect, grecii au retras tricoul cu numărul 10 în momentul în care ea a anunţat că nu va mai juca volei.

Ruxandra Dumitrescu revenise în ţară şi era antrenoare la Alpha Volleyball Sibiu, un club privat.

Tragedia morții Ruxandrei Dumitrescu a fost provocată de un infarct, după cum a scris una dintre prietenele handbalistei, Daniela Ana Ioniță: „În această dimineața, am aflat o veste tristă... de necrezut. Fosta jucătoare a echipei naționale de volei, Ruxandra Dumitrescu, Ruxi cum ii spuneam noi, a decedat azi-noapte în urma unui infarct. Dumnezeu să o ierte și condoleanțe familiei îndurerate! Drum lin către stele, Ruxi“.

Dispariția Ruxandrei Dumitrescu lungește lista șocantă a morților subite din ultima perioadă despre care Adevărul a scris aici.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite