Explozie de morți subite: Avem încă un caz din sport care lungește o listă înfiorătoare

0
Publicat:

Extrema germană Agyemang Diawusie, de la clubul Jahn Regensburg, din liga a treia germană de fotbal, a decedat la doar 25 de ani din cauze naturale, dar care n-au fost specificate.

 Agyemang Diawusie
Agyemang Diawusie

''Clubul este şocat şi profund întristat de acest eveniment tragic'', a scris Regensburg într-un comunicat. ''Gândurile noastre sunt la familia lui Agyemang, rude, prieteni şi apropiaţi. Din cauza situaţiei groaznice şi din respect pentru familia lui, cerem ca intimitatea lor să fie respectată'', se mai arată în comunicat.

Diawusie şi-a început cariera la academia de tineret din Regensburg şi a revenit la club în iulie anul trecut. În timpul carierei lui profesioniste, el a jucat pentru RB Leipzig, Wehen Wiesbaden şi Dynamo Dresda, printre alte echipe.

În acest sezon, el a avut 12 apariţii în divizia a treia cu Regensburg, dar nu a fost inclus în lotul pentru meciul de duminică contra lui Dynamo Dresda. Mai multe cluburi din Bundesliga, inclusiv Bayern Munchen, VfB Stuttgart şi Hoffenheim, şi-au exprimat condoleanţe familiei jucătorului.

Curg știrile despre dispariția unor sportivi tineri și sănătoși

Acest caz, cu moartea subită a unui sportiv de doar 25 de ani vine după ce, începând din 2022, au curs astfel de știri din lumea sportului. Iată doar câteva exemple în acest sens:

*Andrei Drăghici, jucător de polo la CS Dinamo, a murit după ce i s-a făcut rău brusc.

*Alessia Maria Raiciu, baschetbalistă de doar 18 ani, s-a stins în mod șocant.

*Portarul belgian Arne Espeel, 25 ani, a decedat pe teren, la câteva momente după ce a apărat un penalty.

*Ciclistul columbian, Juan Jose Ortega Mahecha, în vârstă de 17 ani, a murit în timp ce concura la o cursă naţională în oraşul Anapoima.

*Rab Wardell, un sportiv de elită, a murit în timpul somnului, la doar 37 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite