Djokovici râde cu gura până la urechi: Cade oficial și ultimul bastion al vaccinării obligatorii

0
Publicat:

Tenismanul sârb Novak Djokovici, numărul 1 mondial, va putea participa la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, după ce guvernul Statelor Unite a anunţat, luni, că renunţa începând din 11 mai la cerinţa de vaccinare împotriva COVID-19 impusă călătorilor internaţionali, informează Reuters.

Djokovici jpg

Djokovici, unul dintre sportivii de top care au refuzat să se vaccineze împotriva coronavirusului, a ratat US Open în 2022 din acest motiv.

Jucătorul sârb nu a putut intra, anul acesta, în Statele Unite, după ce a solicitat fără succes o autorizaţie specială din partea autorităţilor americane pentru a putea juca, în luna martie, la turneele ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (California) şi Miami (Florida).

Djokovici a ratat, anul trecut, şi Openul Australiei, după ce a fost deportat din această ţară ca urmare a statutului său legat de vaccinare, sârbul declarând că preferă să rateze turnee de Mare Şlem decât să se vaccineze anti-Covid.

În vârstă de 35 de ani, Novak Djokovici a câştigat trei dintre cele 22 de titluri de Grand Slam din palmaresul său în Statele Unite. Ediţia din acest an a US Open va avea loc în perioada 28 august - 10 septembrie, la New York.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite