Djokovici, nevoit să revină pe teren într-un turneu mic: Ce vedete uriaşe lipsesc, la Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

La Dubai, competiţia fetelor va începe cu o săptămână înaintea celei rezervate băieţilor. Care, fără îndoială, prezintă un interes mult mai mare!

E lesne de înţeles de ce, după evenimentele care au precedat Australian Open 2022, cu expulzarea lui Novak Djokovici (Serbia, 34 de ani, 1 ATP). 

Practic, turneul de la Dubai va marca revenirea sârbului pe teren, în acest sezon. Emiratele Arabe Unite nu cer dovada vaccinării pentru cei care intră în această ţară, fiind necesar doar un test negativ, efectuat cu 48 de ore înainte de sosire. 

În ciuda interesului generat de prezenţa lui Djokovici, turneul masculin de la Dubai nu e unul de anvergură, în circuitul ATP. Dovadă şi faptul că din Top 5 mondial, în acest moment, doar Djokovici va fi prezent în Emirate. În rest, Medvedev (2 ATP), Zverev (3 ATP), Tsitsipas (4 ATP) şi Nadal (5 ATP) au sărit peste acest eveniment, după Australian Open. 

Pe tablou se regăsesc alţi trei sportivi din Top 10: Rublev (7 ATP), Auger-Aliassime (9 ATP) şi Sinner (10 ATP). Rusul Aslan Karatsev (14 ATP), deţinătorul trofeului, se află şi el pe lista participanţilor.  

703.580 de dolari e valoarea totală a premiilor puse în joc, la Dubai, în turneul fetelor.   2.235.870 de dolari e fondul de premiere, la Dubai, pentru competiţia băieţilor.  

Calendarul „Dubai Duty Free Tennis Championships“

Competiţia fetelor, categoria WTA 500

*12-13 februarie: Calificări

*14-15 februarie: Turul I

*16 februarie: Turul II

*17 februarie: Sferturi

*18 februarie: Semifinale

*19 februarie: Finala

Competiţia băieţilor, categoria ATP 500

*19-20 februarie: Calificări

*21-22 februarie: Turul I

*23 februarie: Turul II

*24 februarie: Sferturi

*25 februarie: Semifinale

*26 februarie: Finala

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite