Djokovici, cel mai iubit nevaccinat din lume: Președintele Craiovei, mesaj viral pe Facebook

0
Publicat:

Novak Djokovici (Serbia, 36 de ani, 1 ATP) tocmai a devenit jucătorul cu cele mai multe Grand Slam-uri din istorie, după triumful său electrizant, duminică, în finala cu norvegianul Caspe Ruud (24 de ani, 4 ATP).

Djokovici jpg

Realizarea lui Nole, campion la trei din ultimele patru turnee de Grand Slam, e cu atât mai impresionantă cu cât, în 2022, el a fost exclus de la două întreceri majore, Australian Open și US Open... din cauza lipsei certificatului de vaccinare! Adică, o anomalie care, culmea, are susținători și astăzi, când vaccinurile anti-COVID fac subiectul unui contract revoltător, cele mai multe doze fiind aruncate!

Faptul că Djokovici a reușit să depășească o situație bulversantă, care ar fi îngropat cariera unor alți sportivi, numai dacă ne gândim la povara mentală a poveștii, arată tăria sârbului. Și faptul că, fără voia sa, el a devenit un erou al antivacciniștilor și nu numai. Cu precizarea că Djokovici n-a militat niciodată pentru refuzul vaccinurilor anti-COVID, dar a cerut să aibă libertatea de a alege.

Acum, victoria lui Djokovici de la Roland Garros a readus în discuție subiectul excluderii sale de la diferite turnee din cauza lipsei certificatului de vaccinare. Iar un comentariu pe această temă a avut și Marcel Pușcaș, președintele clubului FC U Craiova, cel patronat de Adrian Mititelu.

Ce a scris Marcel Pușcaș pe Facebook?

NOLE, NEVACCINATUL!

Cel mai bun nevaccinat din lume!

Într-o perioadă de delir a planetei acest om s-a opus trendului, indicațiilor aberante, excesive și aiuristice.

Nu s-a vaccinat și nu doar că e sănătos tun, mai și demonstrează inutilitatea acelui inept, restricționar și costisitor vaccin.

A dovedit că spiritul de turmă poate fi învins.

Cum?

Opunându-se prin puterea exemplului.

Bravo, Nole!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite