Dinamoviştii „tremură“ în aşteptarea derby-ului cu Steaua, dar nu de frică: promisiunea emoţionantă a căpitanului „câinilor“ pentru fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo – Steaua se va juca duminică (ora 21.30, Digi Sport 1), iar cei mai mulţi microbişti sunt convinşi că gazdele n-au nicio şansă în faţa formaţiei din Ghencea. Cosmin Matei, fotbalistul la care a renunţat Steaua pentru ca să ajungă lider în „Ştefan cel Mare“, e de altă părere.

Parcă niciodată n-a existat un derby atât de dezechilibrat între Dinamo şi Steaua în care „câinii“, în calitate de gazde, să fie outsideri în ochii tuturor. Conştient şi el că echipa sa va porni cu şansa a doua, duminică seară, Cosmin Matei a ţinut să le facă o promisiune suporterilor roş-albilor.

„Le promitem fanilor că Dinamo va <<muri>> pe teren şi va face tot posibilul să câştige cele trei puncte. Fiecare meci din Liga I e unul special şi îmi doresc foarte mult...nu ştiu...să avem aşa o răbufnire, să arătăm că se poate. Pe mine m-a motivat banderola şi mi-am dorit mai mult. Trebuie să arăt mai multe decât am arătat până acum pe teren şi să fiu un exemplu pentru jucătorii tineri“, a spus Cosmin Matei pentru Digi Sport.

Un discurs similar a avut şi portarul Cristi Bălgrădean: „De promis, nu putem să le promitem suporterilor victoria, că nu ştiu ce se va întâmpla în meci, dar pot să le promit că vom da 100% cei 11 sau 14 care vom juca“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite