Dinamo, urmează dubla decisivă pentru rămânerea în Superliga: s-a stabilit când se vor juca barajele

0
Publicat:

FC Botoşani o va întâlni pe teren propriu pe CS Mioveni, iar Dinamo Bucureşti pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc în prima manşă a barajelor pentru menţinerea/promovarea în Superligă, conform tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Urmează alte partide cu emoții pentru Dinamo și susținătorii ei. FOTO: Arhiva Adevărul
Urmează alte partide cu emoții pentru Dinamo și susținătorii ei. FOTO: Arhiva Adevărul

Meciurile tur vor avea loc vineri, 17 mai, respectiv luni, 20 mai, ambele fiind programate de la ora 20:00. Partidele retur, programate pe terenurile cluburilor de ligă secundă, se vor disputa o săptămână mai târziu.

În urma rezultatelor înregistrate în ultima etapă a play-off-ului din Liga 2 şi în ultima etapă a play-out-ului Superligii, CS Mioveni a încheiat sezonul pe poziţia a 5-a în clasament şi va întâlni echipa de pe locul 8 din play-out-ul Superligii, FC Botoşani.

De asemenea, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a încheiat sezonul pe poziţia a 6-a şi va evolua împotriva echipei clasate pe locul 7 în play-out-ul Superligii, Dinamo.

Au retrogradat direct în Liga a II-a formaţiile FC Voluntari şi FCU 1948 Craiova şi au promovat Unirea Slobozia şi Gloria Buzău.

Play-out, etapa a 9-a (ultima)

Oțelul Galați – FC Botoșani 2-0

Poli Iași – Petrolul 2-0

FCU Craiova – Hermannstadt 1-3

Dinamo – UTA 2-0

Voluntari – Universitatea Cluj 0-1

Clasament

1. UTA 37 de puncte

2. Oțelul Galați 36p

3. Hermannstadt 34p

4. Universitatea Cluj 33p

5. Petrolul 29p*

6. Poli Iași 27p*

7. Dinamo 25p*

8. Botoșani 25p*

9. Voluntari 24p

10. FCU Craiova 22p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League. Locurile 9 si 10 din play-out retrogradează direct. Locurile retrogradabile 7/8 din play-out joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite