Dinamo Minsk - CFR Cluj 1-0: „zmei“ în dezolantul campionat românesc, „mieluşei“ în Liga Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La patru zile după debutul în forţă în Liga I, 4-0 cu Ceahlăul, elevii lui Vasile Miriuţă au fost readuşi cu picioarele pe pământ de reprezentanta unei ţări din lumea a treia în fotbalul de pe bătrânul continent.

Dinamo Minsk e liderul întrecerii interne din Belarus în acest sezon şi a ajuns în preliminariile Ligii Europa după ce s-a clasat pe locul 3 în campionatul trecut. 

Pe hărtie, CFR, care provine din Liga I, cotată mai bine decât prima ligă din Belarus, era favorită. Pe teren, s-a văzut altceva. Mai precis, s-a văzut o echipă ştearsă a CFR-ului, care a fost dominată şi care a avut doar două ocazii mari de gol pe durata celor 90 de minute. 

A fost o lovitură de cap a lui Negreuţ, care a trecut pe lângă poartă (6), plus un şut al lui Tade (58), trecut pe lângă buturile apărate de Gutor. În rest, gazdele au dominat, au avut ocaziile mai mari şi au fost răsplătite în minutul 54, atunci când Adamovici a înscris singurul gol al turului.

Returul e programat la Cluj, la 7 august, însă CFR porneşte cu şansa a doua, după rezultatul de joi şi riscă să rateze prezenţa în play-off-ul Ligii Europa, dacă nu-şi va îmbunătăţi jocul într-o săptămână.

CITEŞTE ŞI:

*Astra – Slovan Liberec 3-0: Fatai e deja titular în naţionala României. Prestaţie formidabilă pentru vârful nigerian

*Petrolul - Viktoria Plzen 1-1: Mutu n-a ieşit încă la „pensie“. Cum a reacţionat într-un meci pe care l-a început pe bancă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite