Dinamo e la pământ: Ruşine istorică pentru formaţia din „Ştefan cel Mare“ şi o reacţie şocantă. „Îmi vine să plâng!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a înregistrat, în sezonul trecut, cea mai slabă clasare din istoria clubului, iar acum merge cu paşi rapizi spre liga a doua.

Situaţia de la Dinamo a fost atât de urât mirositoare, încât nu trebuia să fii un geniu pentru a realiza că urmează un sezon groaznic. De altfel, încă înainte de startul campionatului, „Adevărul“ a prevăzut atât dezastrul de la FCSB, cât şi pe cel de la Dinamo, titrând simplu şi direct: „FCSB, nicio şansă la titlu, Dinamo la retrogradare“.

Acum, după numai cinci etape, Dinamo are cel mai slab start de sezon din istoria ei! Roş-albii au strâns doar trei puncte, ocupă locul 12 din 14, iar golaverajul lor vorbeşte de la sine: 4-12!

Cu siguranţă e cel mai slab debut al lui Dinamo din istorie. Să sperăm că vom arăta altfel odată cu revenirea lui Eugen (n.r. - Neagoe). Sebi Moga antrenor secund Dinamo

Vineri seară, după eşecul fără drept de apel de la Iaşi, portarul „câinilor“, Cătălin Straton, a avut o reacţie elocventă pentru ce se întâmplă la echipă: „Îmi vine să plâng!“.

Ce au spus dinamoviştii la Digi Sport?

Cătălin Straton (portar Dinamo): Sincer, nici nu ştiu ce să mai spun! Îmi vine să plâng pentru situaţia în care ne aflăm. Suntem cu toţii vinovaţi, trebuie să ridicăm capul şi să ne revenim. Au contat accidentaţii, dar cred că oricine intră e acelaşi lucru. E un blocaj. Am început dezastruos acest campionat, şi cu Clinceni ne-am chinuit, să fim serioşi, la 2-2 au avut ocazii mari. Nu ştiu ce se întâmplă, trebuie să strângem rândurile. Cred că facem tot ce depinde de noi, dar pur şi simplu nu ştiu ce se întâmplă.

Sebi Moga (antrenor secund Dinamo): N-am arătat a echipă astăzi, n-am arătat a ceea ce vrem noi. Suntem Dinamo, dar am arătat ca o echipă debusolată. Chiar dacă am jucat cu doi atacanţi, n-am avut ocazii de gol. N-am venit cu centrări, n-am câştigat un duel unul la unul. N-a fost atitudine, păcat. Ce să facem? Mergem mai departe, felicit Iaşiul pentru victorie şi pentru parcursul bun avut. Am luat cu uşurinţă golurile, pe nişte greşeli personale. O să facem analiza jocului, o să discutăm. Să vedem ce am greşit, pentru că aveam pretenţii mari. Au contat absenţele. În pregătiri, am arătat altfel. Am ţinut de minge, am pasat, am dat goluri. Se simte lipsa absenţilor, bineînţeles.

Etapa a 5-a

Vineri

Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 3-1

Poli Iaşi - Dinamo 2-0

Sâmbătă

Gaz Metan - Astra 18.00

CFR Cluj - Hermannstadt 21.00

Duminică

CS U Craiova - Sepsi 18.00

FCSB - Voluntari 21.00

Luni

Viitorul - Botoşani 21.00

Clasament

1. Poli Iaşi 11 puncte

2. Viitorul 10p

3. CFR Cluj 10p

4. CS U Craiova 9p

5. Botoşani 8p

6. Astra 7p

-------

7. Gaz Metan 6p

8. Sepsi 4p

9. FCSB 4p

10. Hermannstadt 3p

11. Academica Clinceni 3p

12. Dinamo 3p

13. Voluntari 2p

14. Chindia Târgovişte 1p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite