Dinamo - CSA Steaua 1-2. Trupa lui Oprița a câștigat primul derby disputat în liga secundă

0
Publicat:

Primul derby dintre Dinamo și CSA Steaua în liga secundă a avut loc vineri seară pe Arena Națională. Trupa antrenată de Daniel Oprița a învins după ce a fost condusă pe terenul dinamoviștilor.

Dinamo - CSA Steaua 1-2 FOTO Digisport
Dinamo - CSA Steaua 1-2 FOTO Digisport

Meciul a început cu o întârziere de câteva minute din cauza unor incidente care au avut loc în tribune. Fanii celor două echipe au continuat tradiția derby-urilor răsunătoare. Cu o oră înainte de startul partidei fanii au aruncat obiecte unii în alții și câțiva suporteri agresivi au fost evacuați de forțele de ordine. Chiar înainte de startul partidei suporterii au aprins materiale pirotehnice din cauza cărora meciul nu a putut începe la ora stabilită.

Prima repriză a fost destul de echilibrată cu ocazii de ambele părți. În minutul 41, Ghezali a deschis scorul profitând de o eroare a apărării steliste. Avantajul gazdelor pe tabelă nu a durat decât două minute. Pacionel a restablit egalitatea, după o fază fixă executată de Adi Popa. 

La pauza meciului suporterii au uitat de fair-play și s-a lăsat cu lupte grele între ei și jandarmi. Pentru a-i potoli pe ultrași jandarmii au fost nevoiți să folosească gazele lacrimogene. Spiritele s-au încins și mai tare, însă după reluarea partidei ultrașii steliști s-au mai calmat după ce liderii galeriei le-au făcut  semne să încurajeze echipa, potrivit sport.ro

După doar cinci minute de la revenirea de la cabine, echipa armatei a trecut în avantaj după golul marcat de Chipirliu. Scorul a rămas neschimbat până la final și CSA Steaua a obținut prima victorie în liga secundă împotriva dinamoviștilor. Grație acestei victorii, trupa lui Oprița urcă pe prima poziție în clasament. Dinamo rămâne pe locul 12, acumulând doar 6 puncte după 6 etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite