Dinamo, ce debandadă: Rednic a mai dat un jucător afară. Tabelul ruşinii spune totul despre ce se întâmplă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rednic

Dinamo seamănă cu o gară, nu un club profesionist de fotbal! Jucătorii vin şi pleacă într-o veselie, nefiind clar pe ce criterii sunt aduşi şi cum de se renunţă atât de repede la ei.

Ultimul care a avut o viaţă extrem de scurtă în „Ştefan cel Mare“ a fost irlandezul Sean McDermott. Portarul de 25 de ani a fost luat în ianuarie de Mircea Rednic, fiind printre jucătorii cu care roş-albii ar fi trebuit să prindă play-off-ul. Cum acest obiectiv s-a ratat, primul care a plătit preţul a fost goalkeeper-ul irlandez. Acesta a fost considerat printre vinovaţi pentru eşecul cu FC Botoşani (1-2), partidă care a scos Dinamo, în mod definitiv, din cursa pentru play-off.

„Sean a avut două situaţii în care putea să ajute şi n-a făcut-o. Dar eu nu judec un jucător doar după ceea ce văd că face la meci, ci şi după cum se antrenează“, a spus Mircea Rednic, duminica trecută, după remiza albă cu Dunărea Călăraşi. A fost primul meci în care McDermott a fost rezervă, titluar fiind Vlad Muţiu (24 de ani). 

La patru zile după această declaraţie, „Puriul“ a anunţat plecarea lui McDermott!

„Nu ştiu dacă mai avea loc la noi. Oricum, n-are de ce să fie supărat, pentru că a avut toată susţinerea noastră. Eu am cerut un portar, nu un libero. Asta e viaţa, v-am zis, sunt foarte exigent şi nu vreau ca sezonul următor să ne surprindă şi să nu fim siguri pe ce am făcut în această perioadă. Nu ne mai iartă nimeni în sezonul următor, dacă ratăm play-off-ul“, a explicat Rednic.

Probabil, rezilierea contractului lui McDermott e legată şi de aducerea unui alt portar, Parfait Mandanda (29 de ani), în această iarnă. În partidele rămase din actuala stagiune, titularul postului de portar se va alege dintre Muţiu şi Mandanda.

3 meciuri a bifat Sean McDermott la Dinamo, primind două goluri, ambele în înfrângerea cu FC Botoşani de pe teren propriu.

Dinamo aduce şi dă afară pe bandă rulantă

Nume Când a venit Când a plecat

Armando Cooper August 2018 Decembrie 2018

Kino Delorge Iulie 2018 Noiembrie 2018

Teddy Mezague Septembrie 2018 Noiembrie 2018

Gicu Grozav Octombrie 2018 Noiembrie 2018

Gregory Tade Noiembrie 2018 Ianuarie 2019

Sean McDermott Ianuarie 2019 Februarie 2019 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite