Dinamo are meci cu Viitorul, dar Gigi Mulţescu a trecut la derbi: „Un an întreg te gândeşti la partida cu Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu, tehnicianul lui Dinamo FOTO Cosmin Iftode
Gigi Mulţescu, tehnicianul lui Dinamo FOTO Cosmin Iftode

Dinamo joacă în etapa a treia în deplasare la Constanţa, unde fotbaliştii lui Gheorghe Mulţescu vor întâlni Viitorul. Cu toate acestea, tehnicianul din Ştefan cel Mare este cu gândul la derbiul cu Steaua, programat în etapa a IV-a, pe Arena Naţională.

„Mă gândesc, sigur, la meciul cu Steaua să nu te gândeşti? Un an întreg te gândeşti la meciul cu Steaua. Dar acum, 99 la sută sunt dedicat meciului cu Viitorul“, a declarat Gigi Mulţescu potrivit DolceSport.

Nicolae Dică, cel mai experimentat jucător din garnitura Viitorului, a prefaţat cofruntarea cu Dinamo pentru aceeaşi sursă: „Am reuşit să învingem în Ştefan cel Mare, au fost şi punctele care ne-au salvat de la retrogradare. Faţă de campionatul trecut am pierdut jucători foarte importanţi, de atac, sperăm ca jucătorii care au venit să facă performanţele pe care le-au făcut cei care au plecat şi, de ce nu, să îi depăsească, dar trebuie să avem răbdare cu ei, să avem încredere în ei şi cu siguranţă ne vor ajuta“.

Meciul Viitorul - Dinamo se va juca luni, începând cu ora 19.00 şi va transmis de DolceSport. După două etape disputate, alb-roşii au 3 puncte acumulate, bilanţul acestora ilustrând o înfrângere în deplasare la nou-promovata ACS Poli Timişoara (2-0) şi o victorie cu FC Vaslui pe teren propriu (2-0). De cealaltă parte, Viitorul nu are niciun punct acumulat în acest sezon, după ce a pierdut acasă cu Astra Giurgiu (0-4) şi trebuie să dispute meciul împotriva celor de la Concordia Chiajna, ca urmare a deciziei TAS, ca gruparea ilfoveană să promoveze în Liga I, iar Rapid să evolueze în eşalonul secund.

Ştiri pe aceeaşi temă:

INTERVIU Cornel Dinu la 65 de ani: „Am ajuns mai rău decât în 1950

Adrian Cristea, cel mai bine plătit fotbalist al Stelei! „Prinţul“ depăşeşte chiar şi limita impusă de finanţator

Reacţia lui Gică Hagi despre transferul ratat al lui Vlad Chiricheş la Tottenham

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite