Diego Maradona nu mai conteneşte cu laudele la adresa lui Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maradona are o relaţie specială cu fostul său elev, Leo Messi
Maradona are o relaţie specială cu fostul său elev, Leo Messi

Fostul antrenor al naţionalei Argentinei, Diego Armando Maradona, care l-a avut elev pe Leo Messi, a avut numai cuvinte de laudă despre startul Barcelonei, pe care îl consideră cel mai bun jucător din lume în acest moment.

Maradona, un geniu apus al fotbalului mondial, a vorbit elogios despre un al geniu contemporan, Lionel Messi, criticându-i vehement pe ziariştii care l-au atacat de-a lungul timpului pe starul argentinian. „În fiecare zi inventează ceva nou. Proştilor care au zis că Messi nu are suflet pentru tricoul naţionalei le spun că l-am văzut pe Messi plângând cu o durere pe care nu o voi uita niciodată. Toţi ziariştii sunt acum la picioarele lui Messi, aceiaşi care înainte îl criticau că nu cântă imnul”, a spus Maradona pentru un cotidian sud-american.

Maradona a pregătit ultima dată echipa Al Wasl din Emiratele Arabe Unite, dar în acest moment nu are niciun contract cu alt club. „El pibe d’oro” a antrenat şi naţionala Argentinei, cu care a jucat la Campionatul Mondial din 2010, dar a fost eliminat încă din sferturi de Germania. După experienţa din Africa de Sud, Maradona a fost demis de la cârma naţionalei sud-americane.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite