Di Matteo: "Tamaş s-a dovedit a fi un jucător util pentru noi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Tamaş
Gabriel Tamaş

Tehnicianul echipei West Bromwich Albion, italianul Roberto Di Matteo, a declarat că a fost mulţumit de evoluţia de până acum a fundaşului român Gabriel Tamaş, integralist ieri cu Preston, care este împrumutat de la AJ Auxerre până la finalul sezonului, informează birminghammail.net.

"Tamaş a fost un împrumut util pentru noi în poziţia în care aveam nevoie, sunt mulţumit de evoluţia sa" , a precizat tehnicianul echipei din liga secundă engleză.

Di Matteo a precizat că l-a remarcat pe Tamaş din 2008, atunci când fundaşul român a evoluat la turneul final al CE din Elveţia şi Austria.

"Poate că Tamaş nu avea o reputaţie impresionată, dar a făcut un sezon bun când a evoluat în Spania (n.r. - pentru Celta Vigo). După aceea a prins o perioadă mai proastă, lucru care i se poate întâmpla oricărui jucător. A evoluat mai apoi la Euro-2008 cu naţionala României. L-am remarcat pentru că reprezentativa României a jucat în aceeaşi grupă cu Italia şi Franţa. Nu l-am urmărit pe el în mod special, dar mi-a rămas în minte. A fost foarte bun", a declarat Di Matteo.

Fundaşul român a jucat toate minutele în meciul pe care echipa sa l-a câştigat sâmbătă, 3-2, în etapa a 38-a din Championship. Victoria a consolidat poziţia a doua a clasamentului, ocupată în acest moment de West Brom cu 75 de puncte, unul mai puţin decât liderul Newcastle United şi opt peste ocupanta poziţiei a treia, Nottingham Forrest, care are însă un meci mai puţin disputat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite