Destin incredibil pentru un ucrainean: A marcat un gol fabulos României, astăzi, se luptă în război VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oleksandr Aliyev, pe când era fotbalist activ
Oleksandr Aliyev, pe când era fotbalist activ

În viaţă, totul e posibil! Acum, vedem cum un fost mare fotbalist, cu 28 de selecţii în naţionala Ucrainei, apare în fotografii cu mitraliera în mână.

Războiul din Ucraina schimbă vieţi! Din păcate. Pentru că totul se întâmplă din motive nedorite. După o agresiune militară de neconceput pentru secolul 21.

Loviţi de asaltul ruşilor, ucrainenii de rând îşi apără ţara, în mod eroic. Printre ei se află şi Oleksandr Aliyev (37 de ani). Vorbim despre fostul mijlocaş, care a îmbrăcat de 28 ori tricoul ţării sale şi, la data de 29 mai 2010, a marcat un gol fabulos în poarta României, într-un amical câştigat de Ucraina, scor 3-2.

VEZI GOLUL ÎNSCRIS DE ALIYEV

Născut în Habarovsk, în Rusia, Aliyev e astăzi soldat de război! Şi, potrivit spuselor sale în presa din Ucraina, a renunţat la orice legătură cu părinţii săi, aflaţi în Rusia, pentru că aceştia susţin invazia lui Putin!

Iată declaraţiile făcute de Aliyev pentru sport.ua:

*Prima dată, după ce a izbucnit războiul, am vorbit cu părinţii mei. Acum nu mai vorbesc cu ei. Se uită la TV în Rusia şi văd totul complet diferit. Că avem fascişti, nazişti, hoţi. Da, se fură în Kiev şi încercăm să-i combatem. Le-am spus ce am văzut, că s-a tras spre mine, dar că nu mă tem.

*Voi continua să-mi apăr ţara. Vreau ca în această ţară copiii mei să crească în pace şi să nu văd lacrimi în ochii lor, ci bucurie şi zâmbete. Dar părinţii mei nu mă cred şi asta e cel mai trist lucru! Nu vreau să încerc să demonstrez nimic nimănui. Am luat mitraliera datorită unui prieten care m-a invitat. Dorm 4 ore pe zi şi apoi, din nou, la treaba.

Aliyev
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite