Dennis Man, mare ghinionist: Cum a ratat un transfer spectaculos într-un minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dennis

În ultimele ore de mercato, internaţionalul de 23 de ani a fost la un pas de a scăpa de Parma, cu care se zbate în partea a doua a clasamentului, în Serie B.

Aflat în Italia, Ioan Becali a fost pe punctul de a-l extrage şi pe Dennis Man (23 de ani) de la Parma, la fel ca Mihăilă, care a ajuns la Atalanta, ocupanta locului 4 în Serie A.

„Dennis Man la Lazio? Mutarea a căzut. Eram pregătit să lucrez până la finalul zilei de mercato ca să-l duc la Roma. Lazio a întrerupt însă negocierile“, a explicat Giovanni în presa italiană. 

Perioada de transferuri internaţionale s-a încheiat, luni, la miezul nopţii. Astăzi, potrivit Digi Sport, Ioan Becali a detaliat de ce Dennis Man a fost nevoit să rămână la Parma, deşi avea şansa de a reveni în prima ligă italiană.

Ce a spus Ioan Becali?

*Ar fi trebuit să fie două transferuri (n.r. - alături de cel al lui Valentin Mihăilă la Atalanta). Din păcate, nu s-a realizat. Oamenii s-au comportat foarte civilizat. La ora 18.00 nu se înţeleseră cu nimeni ei, dar, la 18:01, m-au sunat şi mi-au zis că au luat un alt jucător de la Sporting (n.r. - Jovane Cabral).

Oamenii au fost civilizaţi, mi-au zis să stau pe loc, m-au sunat şi asta a fost. Am vorbit cu Man, i-am spus despre ce e vorba. Aştepta şi el să vadă dacă se realizează ceva. Rămâne acolo şi sper să-şi dea seama că poate face un salt. Nu ştiu dacă era afectat, dar e neplăcut pentru el să-i plece colegul la Atalanta şi el să rămână acolo.

12 din 20 e locul pe care îl ocupă Parma în Serie B, având 24 de puncte după 20 de meciuri. Echipa n-are nicio şansă la promovare, în condiţiile în care primele două poziţii, care duc direct în Serie A, sunt ocupate de Lecce (40 de puncte) şi de Pisa (39 de puncte).    8 din 20 e locul ocupat de Lazio în Serie A, cu 36 de puncte după 23 de runde. Echipa are şansa calificării pentru viitorul sezon al cupelor europene, fiind la două puncte de poziţia a 6-a, ultima care duce în competiţiile UEFA.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite