Dedicaţie sexy pentru Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul meciului de la Târgu-Jiu, un spectator a intrat pe teren pentru a-şi da pantalonii jos în faţa porţii roş-albaştrilor apărate de Răzvan Stanca.

Era minutul 26 al jocului dintre Pandurii şi Steaua, scor 1-1, când un suporter al gazdelor a pătruns pe terenul de joc, în preajma careului de 16 metri al stelistului Răzvan Stanca cu scopul de a-i arăta acestuia fundul. El a reuşit să-şi dea pantalonii jos înainte să fie placat, ca la rugby, de un grup de stewarzi care iniţial au fost surprinşi de eveniment.

După ce l-au prins pe excentricul gorjean, ei l-au îmbrâncit serios, însă excesul de zel este pe undeva justificabil, toată lumea având în memorie episodul nefericit de anul trecut, de la Ploieşti, când Galamaz a fost lovit cu pumnul de un fan al gazdelor.

Pe gazon a încercat să ajungă şi un al doilea fan al celor de la Pandurii, dar el a fost imobilizat până să-şi îndeplinească obiectivul. Cei doi turbulenţi ce au fost conduşi de jandarmi la dubele din afara stadionului, legitimaţi, amendaţi şi apoi eliberaţi.

Ei se vor alege cu interdicţia de a mai intra pe stadioane pentru o perioadă de timp nedeterminată. Întrucât n-au existat incidente serioase, Pandurii e posibil să scape doar cu o amendă, deşi observatorul partidei, Gheorghe Nedelescu, e cunoscut ca un tip intransigent.

Pandurii acuză o conspiraţie a Avramilor

Arbitrul întâlnirii, Marius Avram, e ţinta gorjenilor, după ce le-a dat acestora patru cartonaşe galbene prin care Pintilii, Maxim, Cristea şi Voiculeţ sunt suspendaţi pentru meciul din etapa viitoare.

Conducerea „pandurilor", prin vocea preşedintelui Marin Condescu, reclamă faptul că deciziile lui Avram au fost premeditate, deoarece următorul meci al echipei lui Grigoraş este pe terenul Astrei, unde secretar general al clubului este chiar Vasile Avram, fostul şef al CCA şi tatăl lui Marius.

Dincolo de decimarea mai mult sau mai puţin voită a echipei din Târgu-Jiu, centralul partidei a mai luat două decizii controversate, în ambele iertând Steaua de eliminări. Mai întâi, în minutul 52, Răduţ l-a călcat violent pe Maxim, dar n-a primit nici măcar cartonaş galben.

Apoi, în finalul partidei, în minutul 88, Bourceanu l-a tras evident de tricou pe Dan Nistor şi trebuia să fie sancţionat cu al doilea cartonaş galben şi, implicit, cel roşu. Căpitanul Stelei a scăpat însă şi el de eliminare.

"E greu să mai vorbim de titlu în acest moment. Însă campionatul acesta e foarte complicat şi totul e posibil."

Mihai Stoica manager general  Steaua

"Corect era să se termine 4-4. În repriza a doua n-am mai avut prospeţime şi jucătorii tineri au dat dovadă de imaturitate."

Mihai Stoichiţă antrenor Steaua

"Eu am greşit la golul egalizator. L-am văzut pe Maxim, dar a fost prea rapid şi mi-a luat faţa. E frustrant pentru mine."

Alexandru Chipciu mijlocaş Steaua

2.000 de lei a primit amendă fiecare suporter care a sărit din tribună la meciul Pandurii - Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite