Declaraţia lui Usain Bolt după al doilea titlu: „Am îmbătrânit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jamaicanul Usain Bolt, autorul unei duble 100 m-200 m, la Mondialele de atletism de la Moscova, recunoaşte că de acum îi va fi dificil să-şi bată recordurile mondiale, dând vina pe faptul că îmbătrâneşte.

Pentru 200 m, obiectivul meu era să câştig titlul. Pentru aceasta eram aici, nu pentru a bate recorduri. Ştiu că suporterii vor asta, dar o medalie de aur este tot ceea ce contează. An după an, adversarii mei progresează, cum s-a văzut că o face Warren Weir, şi ştiu că vor fi mai aproape de mine în viitor“, a spus Bolt, care a subliniat că la 150 m şi-a văzut adversarii aproape, dar şi-a dat seama că este învingător, aşa că a preferat să-şi asigure victoria. 

Ştiţi, a spus el la o conferinţă de presăpentru un record mondial... am cam îmbătrânit, trebuie să mă antrenez din greu. Anul acesta, accidentările m-au afectat, este din ce în ce mai greu să alergi repede. Dacă pot, bineînţeles că voi încerca, dar trebuie să mă păstrez în formă.“

El a precizat că, de acum înainte, scopul lui este de a fi sănătos: „Am făcut multe lucruri, am vrut să devin o legendă şi am reuşit anul trecut, la Londra. Acum trebuie doar să continui să muncesc, să iau medalii de aur. Principalul meu obiectiv acum este să mă uit spre Rio, unde nimeni nu a reuşit tripla“, a recunoscut jamaicanul.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite