Decizia finală în cazul Sepsi - FCU Craiova, meciul întrerupt din cauza scandărilor xenofobe. Cum arată acum clasamentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o deliberare de doua zile, Comisia de Recurs a luat o decizie în cazul Sepsi – Craiova, întrerupt în minutul 26 după ce suporterii au proferat scandări xenofobe.

Adrian Mititelu i-a convins pe judecători că dreptatea e de partea sa. Foto Sportpictures
Adrian Mititelu i-a convins pe judecători că dreptatea e de partea sa. Foto Sportpictures

După ce inițial s-a decis victoria lui Sepsi cu 3-0, patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu, blindat de avocați cu renume, care au luat la puricat regulamentul de fotbal, a convins Comisia de Recurs să schimbe hotărârea inițială.

Astfel, meciul se va rejuca din minutul 1, probabil joia viitoare, și va avea ca miză accederea în play-off-ul Superligii. În urma acestei decizii, FCU Craiova are 40 de puncte, cu unul mai mult decât Sepsi și a urcat pe locurile de play-off.

Comisia a menținut suspendarea suporterilor olteni la 6 meciuri disputate în deplasare. Ambele echipe vor primi aceeași amendă, de 22.500 de euro.

Cum arată acum clasamentul din Superliga

  1. Farul - 61 
  2. CFR - 60 
  3. FCSB - 54 
  4. Rapid - 52 
  5. CSU Craiova 51 
  6. FCU Craiova - 40
  7. Sepsi - 39

Oltenii pot obține calificarea înainte de meciul direct

În ultima etapă Superliga, FCU Craiova joacă la Hermannstadt, iar Sepsi la FCSB. Ambele partide sunt programate duminică, la aceeași ora, 21.00. Cum oltenii au acum un punct în plus față de covăsteni, dacă înving pe Hermannstadt, iar Sepsi pierde cu FCSB, sunt matematic în play-off.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite