De ce crede soţul Mariei Olaru că protestele nu sunt relevante: „Cei mai mulţi români sunt acasă. Majoritatea a votat bunăstare, nu dosare!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi partidul pe care-l conduce nici nu a contat practic la alegerile din 11 decembrie, Bogdan Diaconu, soţul fostei mari campioane olimpice Maria Olaru, susţine că votanţii Partidului România Unită ar putea înclina balanţa în cazul protestelor din ultima săptămână.

"Este foarte complicat ce se întâmplă acum în ţara noastră! Cel mai important este ca România să rămână unită! România pare in implozie, dar nu este aşa, este un moment în care România revine la normalitate, la democraţie ! Cei care sunt plătiţi sa fie împotriva României, ies în stradă pentru că mulţi sunt manipulaţi de structuri. Chiar nu aţi înţeles nimic din cazul Coldea?! Măsurile de resetare a justiţiei făcute la comandă pe filiera binomului SRI-DNA trebuia făcută. Dar trebuia făcută cum trebuie. De români, pentru români în spiritul justiţiei şi dreptăţii sociale. Câţi români au fost condamnaţi pe nedrept? Câţi oameni de afaceri sunt în închisoare pentru că pur şi simplu nu au vrut sa îşi cedeze afacerile? Oare toţi politicienii din închisoare sunt acolo pe drept? Unii da, cu siguranţă. Alţii categoric NU. Vezi cazurile Berca şi Ioan Nicolae. Vezi imaginea deplorabilă a justiţiei din România rezultată în urma deciziilor CEDO. Nu trebuie să politizăm această mişcare şi nu trebuie să cedăm provocărilor. Vă invit la calm! Majoritatea românilor este acasă, nu în stradă! Majoritatea românilor a votat bunăstare, nu dosare! Hai să ne trezim până nu ne fură, străinii, ţara cu totul! Hai, România! Ce ar însemna sa iasă în stradă cei 201.000 de NAŢIONALISTI care au votat PRU???!!!", a notat Bogdan Diaconu. 

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri