David Popovici, medalia de aur la cursa de 400 de metri liber la Campionatele Naționale. „Nu e cursa mea preferată”

0
Publicat:

Înotătorul David Popovici continuă să uimească, după ce a obținut o nouă performanță de excepție la Campionatele Naționale de la Otopeni. Tânărul în vârstă de 19 ani a cucerit medalia de aur și la proba de 400 de metri liber, consolidându-și astfel reputația de campion în plină ascensiune.

David Popovici, o nouă medalie de aur FOTO Arhivă
David Popovici, o nouă medalie de aur FOTO Arhivă

Popovici a reușit să finalizeze cursa într-un timp impresionant de 3 minute și 47.54 secunde, stabilindu-și astfel cel mai bun timp din cariera sa la această probă. Acest rezultat vine la scurt timp după ce a dominat competiția la probele de 100 și 200 de metri liber.

În urma sa, pe locul secund s-a clasat Vlad Stancu (3:54.38), un alt talent promițător al înotului românesc, iar podiumul a fost completat de Nandor Nagy (3:55.56).

Cursa, o provocare pentru Popovici

În ciuda faptului că, potrivit spuselor sale, cursa de 400 de metri liber nu este preferata sa, înotătorul de la CS Dinamo a acceptat provocarea și a demonstrat încă o dată că este un competitor de temut în acest sport.

„Cred că dacă nu e cel mai bun timp, e fix acolo... A fost o cursă foarte frumoasă. Nu e cursa mea preferată, dar e o provocare şi am considerat că trebuie să încerc să înot 400”, a declarat Popovici la finalul cursei, potrivit news.ro.

Pentru Popovici, aceasta este a treia medalie de aur obținută în cadrul actualei ediții a Campionatului Național de Înot.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite