Daria Snigur, în stare șoc după victoria cu Halep: A plâns în hohote pe teren! Declarațiile ucrainencei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) a încheiat socotelile cu ultimul Grand Slam al anului, la capătul unui meci cu adevărat incredibil! Eliminarea suferită de „Simo“ lungește, din păcate, lista contraperformanțelor sale, la New York, după cum Adevărul a arătat aici.

Daria Snigur a plâns de bucurie. CAPTURĂ: Spotmedia.ro
Daria Snigur a plâns de bucurie. CAPTURĂ: Spotmedia.ro

Dacă US Open reprezintă coșmarul american pentru Halep, în schimb, această întrecere tocmai a devenit una memorabilă pentru ucraineanca Daria Snigur. Debutantă pe tabloul unui Grand Slam, fosta campioană de la Wimbledon 2019, la juniori, a devenit supriza zilei de luni, la US Open 2022.

Sub privirile tatălui ei, aflat în tribune, Snigur a obținut un succes colosal, care a propulsat-o pe locul 103 WTA în clasamentul live, actualizat în timp real. Aceasta e cea mai bună clasare din cariera lui Snigur de până acum.

Mai mult, din punct de vedere financiar, Daria a realizat o altă reușită! Până la US Open, ea strânsese doar 239.936 de dolari din tenis. Acum, grație calificării în turul II, la New York, ea tocmai și-a asigurat un cec în valoare de 121.000 de dolari!

Astfel, e lesne de înțeles de ce după confruntarea cu Halep, Daria, copleșită de emoții, a izbucnit în plâns pe teren, în interviul acordat după meci.

Take it in, Daria Snigur!What a moment 😍 pic.twitter.com/Of6TV1MDjt

— US Open Tennis (@usopen) August 29, 2022

Ce a spus Daria Snigur?

*Sunt foarte emoționată, e imposibil pentru mine să spun ceva acum. Vreau să-i mulțumesc Simonei pentru acest meci. E o experiență fantastică, e imposibil să câștigi împotriva ei. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. Nici nu-mi vine să cred că am câștigat. Sunt foarte, foarte emoționată, dar încerc să dau tot ce am mai bun. Acest meci e pentru Ucraina, pentru familia mea, pentru fani. Vreau să le mulțumesc tuturor! Slavă Ucrainei!

VEZI PUNCTUL CARE A ADUS VICTORIA DARIEI SNIGUR ÎN MECIUL CU SIMONA HALEP

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite