Dani Coman despre Victor Piţurcă: „I-a convocat la naţională pe Loby la 34 de ani şi pe Bornescu la 32, eu am 33!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Vasliului, Dani Coman, s-a arătat deranjat de faptul că selecţionerul Victor Piţurcă nu l-a chemat sub tricolor, declarând că nu înţelege cum Lobonţ, 34 de ani sau Bornescu, 32 de ani au prins naţionala în ultimul timp, în vreme ce el la 33 de ani este ignorat de antrenorul României.

Deşi este prieten cu Bogdan Lobonţ şi cu Mircea Bornescu, Dani Coman, portarul Vasluiului nu a ezitat să-i scoată la înaintare pe cei doi colegi ai săi pentru a-i demonstra lui selecţionerului că a greşit când a decis să nu-l convoace. Argumentul suprem al goalkeeperului de 33 de ani este că Bogdan Stelea a apărat până la 41 de ani, lucru care îi dă speranţe că va reveni în tricoul naţionalei.

„Este opţiunea selecţionerului, chiar dacă nu ne convine. Eu mereu m-am gândit la echipa naţională, mă voi gîndi până mă retrag. Dar se contrazice singur, acum o lună l-a luat pe Lobby la 34, acum pe Bornescu la 32. Eu mă simt încă tânăr, Bogdan Stelea a apărat până la 41 de ani. Sunt convins că a fost un factor important în decizia selecţionerului acel conflict cu Adrian Porumboiu”, crede Dani Coman.

Portarul Vasluiului nu a uitat că Piţurcă a omis şi alţi colegi ai săi pentru cele două meciuri din preliminarii, cu Turcia şi Olanda. „Probabil şi ei sunt în vârstă. Au îmbătrânit mai repede la Vaslui”, a spus Coman, făcând referire la Marius Niculae şi Lucian Sânmărtean.

Reacţia lui Coman a venit ca urmare a declaraţiilor lui Victor Piţurcă potrivit cărora portarul de la Vaslui nu ar fi fost convocat din cauza vârstei înaintate, 33 de ani. „Dani Coman, are o vârstă şi din cauza asta nu l-am chemat”, a spus selecţionerul în cadrul unei conferinţe de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite