UPDATE Piţurcă a anunţat jucătorii selecţionaţi pentru meciurile cu Turcia şi Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu revine printre tricolori: a fost convocat pentru meciurile cu Turcia şi Olanda FOTO Mediafax
Adrian Mutu revine printre tricolori: a fost convocat pentru meciurile cu Turcia şi Olanda FOTO Mediafax

Selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat duminică seara lista jucătorilor convocaţi pentru „dubla” cu Turcia şi Olanda din preliminariile Cupei Mondiale din 2014. De consemnat este revenirea lui Adrian Mutu la echipa naţională după o pauză de mai bine de nouă luni de absenţă. Cristi Tănase va rata, însă, cele două meciuri din cauza unei accidentări.

UPDATE: Deşi a fost convocat iniţial, Cristi Tănase va rata meciurile cu Turcia şi Olanda din cauza unei accidentări suferite în meciul pe care Steaua l-a jucat cu CFR Cluj în Liga I. În locul său, Piţurcă nu a convocat alt jucător.

Selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat şi cei 25 de jucători din campionatul intern convocaţi pentru cele două meciuri cu Turcia şi Olanda în preliminariile Cupei Mondiale 2014. În lot şi-a făcut din nou apariţia stelistul Adrian Popa, ale cărui evoluţii bune la Steaua nu au rămas neobservate de selecţioner. Bogdan Lobonţ a dispărut din lot, în locul său fiind convocat portarul Petrolului, Mircea Bornescu.

Aşa cum toată lumea se aştepta, Piţurcă l-a rechemat pe Adrian Mutu la lotul naţional, semn că atacantul român care evoluează la Ajaccio este în parametrii normali din punct de vedere fizic. Deşi în urmă cu aproape o lună, selecţionerul trimisese telegrame de convocare şi unor jucători precum Bănel Nicoliţă, George Florescu sau Daniel Niculae, Piţurcă a renunţat în cele din urmă la serviciile lor.

Iată lista completa a jucătorilor convocaţi pentru meciurile cu Turcia şi Olanda:

Costel Pantilimon (Manchester City), Ciprian Tătăruşanu (Steaua), Mircea Bornescu (Petrolul Ploieşti) - portari;

Srgian Luchin (Dinamo), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Valerică Găman (Astra Ploieşti), Florin Gardoş (Straua), Dorin Goian(Spezia), Vlad Chiricheş (Steaua), Dragoş Grigore (Dinamo), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Iasmin Latovlevici (Steaua) - fundaşi;

Adrian Popa (Steaua), Mihai Pintilii (Steaua), Răzvan Cociş (FC Rostov), Alexandru Bourceanu (Steaua), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Granada), Alexandru Maxim (Pandurii Târgu Jiu), Alexandru Chipciu (Steaua) - mijlocaşi;

Gheorghe Grozav (Petrolul Ploieşti), Bogdan Stancu (Orduspor),Ciprian Marica (Schalke 04) şi Adrian Mutu (Ajaccio) - atacanţi.

Meciul cu Turcia este programat pe data de 12 octombrie, la Istanbul, pe stadionul Sukru Saracoglu, de la ora 20.30. De asemenea, partida cu Olanda va avea loc pe data de 16 octombrie, pe Arena Naţională, de la ora 21.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite