Dan Șucu, sufocat de procese la Rapid: fiul lui Adrian Păunescu a dat clubul în judecată

0
Publicat:

Dan Șucu a savurat o partidă memorabilă, în prima etapă din 2024, însă, în continuare, se află într-o postură dificilă ca acționar majoritar al Rapidului. Pentru că, pe lângă datoriile istorice care ba apar din senin, ba trebuie stinse cât mai repede, formația giuleșteană tocmai s-a ales și cu o altă problemă.

Dan Șucu, acționar majoritar Rapid
Dan Șucu, acționar majoritar Rapid

Concret, fiul regretatului Adrian Păunescu, Andrei, a dat Rapidul în judecată, potrivit informațiilor obținute de Orange Sport. Andrei Păunescu ar fi luat această decizie, deoarece Rapid a folosit versurile imnului clubului în scop comercial, fără să fi avut acordul său. Potrivit înțelegerii cu familia Păunescu, Rapid poate folosi imnul care începe cu „Suntem peste tot acasă / Porțile ni se deschid“ pe stadion, însă nu poate pune versurile pe diverse obiecte vândute. Ceea ce se pare că s-a întâmplat, de a apărut acest proces inițiat de Andrei Păunescu.

Pe lângă clubul Rapid, Andrei Păunescu ar fi dat în judecată și mai multe companii printre care o casă de pariuri, Metrorex, Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători și Mobexpert.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite