Dan Șucu a dat o avere pe tricourile fotbaliștilor legendari, la licitația de la dineul Generației de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Generația de Aur va disputa astăzi meciul de retragere pe Arena Națională, de la 20.30, iar aseară fost organizat dineul oficial. În cadrul evenimentului, organizat la un hotel din Capitală, a avut loc și o licitație în care tricoul lui Gică Hagi a fost atracția serii.

Dan Șucu a ținut neapărat să aibă tricoul lui Gică Hagi. Foto X
Dan Șucu a ținut neapărat să aibă tricoul lui Gică Hagi. Foto X

Dan Șucu a fost cel mai activ la licitația de tricouri. Patronul Rapidului a achiziționat trei echipamente, pe cel al lui Jose Mourinho, cel al lui Rivaldo și cel al lui Hristo Stoicikov. Pentru tricoul antrenorului portughez, giuleșteanul a plătit nu mai puțin de 16.000 de euro. Fostul mare atacant bulgar s-a ales și el un ”suvenir”, tricoul lui Gică Popescu, pentru care a plătit 10.000 de euro.

Hagi, gest de mulțumire pentru pasa lui Ilie Dumitrescu 

Stoicikov a vrut să achiziționeze și tricoul lui Gică Hagi, însă, în cele din urmă, acesta a ajuns în posesia lui Veronicăi Schmidt, soția celui care controlează grupul Automobile Bavaria. Pentru tricoul ”Regelui” s-a plătit cel mai mult: 30.000 de euro. La rândul său, antrenorul Farului a fost cel care a cumpărat tricoul lui Ilie Dumitrescu, pentru suma de 6.000 de euro. Hagi a anunțat la microfon că a făcut acest demers ca gest de mulțumire pentru pasa de gol primită de la ”Mister” în victoria României cu Argentina, scor 3-2, de la World Cup ’94.

La licitație a participat și Cristi Borcea, care a cumpărat mai multe tricouri ale reprezentanților Generației de Aur cu trecut dinamovist. Acțiunea se desfășoară în două etape, primele 26 de tricouri de joc fiind licitate în cadrul dineului oficial, iar restul de 23 de tricouri va fi scos la vânzare pe 31 mai exclusiv online. Banii obținuți în urma licitației vor merge către școlile unde s-au format membrii Generației de Aur.

Lotul legendelor

Portari: Dida, Sébastien Frey

Fundași: Christian Panucci, Levan Kobiashvili, José Edmílson Gomes de Moraes, Maicon Douglas Sisenando, Vincent Candela, Fernando Couto, Juanito Gutiérrez, Paul Bodin, Miroslav Djukic, Christian Zaccardo.

Mijlocași: Rivaldo, Christian Karembeu, Jari Litmanen, Gökhan Inler, Giorgos Karagounis, Marcos Senna

Atacanți: Hristo Stoicikov, Goran Pandev, Giovanni Silva de Oliveira, Javier Saviola, Nuno Gomes

Antrenor: Jose Mourinho.

Lotul României pentru meciul de retragere

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea

Fundași: Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)

Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu

Atacanți: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie, Marian Ivan

Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite