Neil Lennon, salariu colosal la Rapid: contractul său, cu sume, a apărut într-o emisiune online VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a bătut palma cu Neil Lennon (52 de ani), un antrenor de talie internațională, care a cucerit zece trofee majore cu Celtic Glasgow în două manadate și a stat pe bancă în competiții de anvergură, precum grupele Ligii Campionilor și grupele Ligii Europa.

Neil Lennon a prins un contract bănos la Rapid. FOTO: Facebook
Neil Lennon a prins un contract bănos la Rapid. FOTO: Facebook

Firește, aducerea unui astfel de tehnician în Superliga noastră, unde ajung de obicei străini la început de drum sau unii care nu-și găsesc de lucru nicăieri, a necesitat un efort financiar colosal. Pentru nivelul campionatului nostru, desigur! Potrivit jurnalistului Horia Ivanovici (fondator Fanatik), cu surse foarte bune, Dan Șucu a băgat adânc mâna în buzunar, ca să-l aducă pe Lennon în România. Concret, i-a oferit un salariu de 60.000 de euro pe lună!

Cu acest venit, nord-irlandezul va fi cel mai bine plătit tehnician din Superliga noastră, în condițiile în care, de pildă, Dan Petrescu câștigă „doar“ 30.000 de euro pe lună la CFR Cluj, iar Costel Gâlcă (Universitatea Craiova) are 20.000 de euro pe lună. Cei doi au fost, până la sosirea lui Lennon, în fruntea clasamentului de salarii în campionatul nostru. La FCSB, unde Elias Charalambous e „de decor“ și salariul său e pe măsura statutului său: 10.000 de euro pe lună.

Lennon, semnând contractul sub privirile lui Șucu. FOTO: Facebook
Lennon, semnând contractul sub privirile lui Șucu. FOTO: Facebook

Dezvăluirea lui Horia Ivanovici despre contractul lui Neil Lennon

*S-a tot discutat de salariul lui Neil Lennon. S-a vorbit că e aproape 1.000.000 de euro pe an. Haideți să vă spun salariul exact. E informație sigură. Neil Lennon va lua la Rapid 60.000 de euro pe lună, adică 720.000 de euro pe an. 40.000 de euro ia Lennon, 20.000 de euro ia stafful său. Acesta este salariul pe care i l-a oferit domnul Șucu.

*E adevărat, cu taxe te duci într-un milion, un milion o sută. D-aia s-a scris în presă că Lennon va fi plătit cu 2.000.000 de euro pe doi ani. E corect, dar bruto. Însă, în mână, Lennon va lua 40.000 de euro, 20.000 de euro stafful. Deci, în total, 60.000 de euro pe lună.

VEZI DEZVĂLUIREA LUI HORIA IVANOVICI LA FANATIK SUPERLIGA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite