Dan Petrescu „tremură“: Pericolul care îl pândește după criza sa incredibilă de nervi

0
Publicat:

Duminică seară, după CFR Cluj – Farul (1-2), în ultima etapă din play-off, „Super Dan“, pur și simplu, a „turbat“. Ghilimelele de la finalul propoziției sunt puse din politețe, pentru că, la ce a făcut pe gazon, Petrescu s-a comportat ca un om scăpat de sub control! Motivul? Convingerea sa că Farul, echipa prietenilor săi de o viață, Hagi (58 de ani) și Gică Popescu (55 de ani), a jucat pentru CS U Craiova!

Petrescu

Nici n-a mai contat faptul că, în urma rezultatelor de duminică seară, CFR a prins, totuși, barajul de Conference League, cu FC U Craiova (joi, 1 iunie, la Cluj, de la ora 20.30). Petrescu a avut mintea încețoșată și a s-a răstit la Hagi, l-a înjurat ca la ușa cortului pe Zoltan Iașko (director sportiv Farul), l-a îmbrâncit pe jucătorul său, Andrei Burcă, și, într-un final, a fost convins cu greu să se ducă la vestiar.

Chiar dacă centralul Marcel Bîrsan (41 de ani) n-a îndrăzit să-i dea „roșu“ antrenorului de la CFR – în schimb, l-a eliminat, în mod bizar, pe Andrei Burcă, care va rata meciul cu FC U Craiova -, în mod normal, Petrescu n-are ce căuta pe bancă, joi, în barajul cu formația olteană. Pentru că merită să fie suspendat, pe baza probelor video, de Comisia de Disciplină. Indiferent de ce va urma însă, problemele antrenorului sunt destul de grave și au alertat lumea fotbalului românesc.

Play-off, etapa a X-a (ultima)

FCSB – Rapid 1-5

CFR – Farul 1-2

CS U Craiova – Sepsi 0-1

Clasament

1. Farul Constanța 53 de puncte

2. FCSB 46p*

3. CFR Cluj 42p*

4. CSU Craiova 40p

5. Rapid 38p

6. Sepsi 29p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

Meciurile rămase pe acest final de sezon

Barajul pentru Conference League

CFR Cluj – FC U Craiova, joi, ora 20.30

Se dispută într-o singură manșă, la Cluj. Câștigătoarea va merge în preliminariile Conference League.

Barajele de menținere / promovare

UTA – Gloria Buzău (0-0 în tur) duminică, ora 21.00

Dinamo – FC Argeș astăzi, ora 19.00

Returul e programat pentru sâmbătă, de la ora 21.00. Echipele învingătoare, în aceste două baraje, vor evolua în Superliga, ediția 2023-2024.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite