Dan Petrescu a făcut Clujul de rușine: Patronul de la CFR, reacție acidă după scenele care au îngrozit România

0
Publicat:

Dan Petrescu (55 de ani) a „reușit“ să se autodepășească, în ceea ce privește comportamentul jalnic cu care a obișnuit lumea fotbalului românesc! Doar că, din păcate, episodul de duminică seară, de după CFR Cluj – Farul (1-2), arată că problemele fostului internațional s-au agravat. Și e firesc să fie așa, fiindcă orice problemă lăsată netratată va deveni tot mai acută.

Dan Petrescu s-a comportat precum un huligan, după CFR Cluj - Farul. FOTO: Arhiva Adevărul
Dan Petrescu s-a comportat precum un huligan, după CFR Cluj - Farul. FOTO: Arhiva Adevărul

Așa și cu Dan Petrescu! Din postura unui antrenor care făcea Clujul mândru, câștigând trofee pe bandă cu CFR, fostul internțional a ajuns acum o „pată neagră“ pentru fotbalul din acest oraș. Ultima sa criză de nervi, „condimentată“ cu niște înjurături ca la ușa cortului, a fost atât de jenantă, încât, astăzi, a fost nevoie de o intervenție a patronului Ioan Varga. În dialog cu Horia Ivanovici, în cadrul emisiunii Fanatik SuperLiga, finanțatorul CFR-ului și-a cerut scuze pentru comportamentul antrenorului său, duminică seară.

Ioan Varga, patron CFR Cluj
Ioan Varga, patron CFR Cluj

Ce a declarat Ioan Varga?

*Îmi cer scuze în nume personal și al clubului CFR Cluj pentru incidentele de aseară. Nu aceasta e imaginea CFR Cluj, ci blazonul că, în ultimii ani 5 ani, am fost campionii României. Indiferent de presiune, trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul.

*Felicit echipa Farul Constanța pentru titlul de campioană și pentru felul în care a jucat, aseară, la Cluj. Aceasta e calea! Calea fotbalului, calea corectitudinii sportive cu orice preț. Dacă ne abatem de la ea, pierdem însăși esența fotbalului, esența unui club precum CFR Cluj.

*Ne pierdem identitatea, ceea ce e infint mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat. Vă asigur că, atât timp cât sunt eu patron, nu veți mai vedea asemenea scene la CFR! Indiferent de cât am fi de supărați… trebuie să producem fotbal, nu frustrări! Forza, CFR!

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite