Dan Petrescu nu se va uita la finala campionatului: "O să mă uit la un film"

0
Publicat:

Dan Petrescu a anunțat, la finalul partidei cu Sepsi OSK, că nu este interesat de cel mai așteptat meci al sezonului. CFR Cluj a reușit o victorie dramatică în deplasarea de la Sfântu Gheorghe și are prima șansă de calificare în preliminariile Conference League.

Foto Sportpictures
Foto Sportpictures

Bursucul a continuat să se plângă de greșelile de arbitraj din partida cu Sepsi OSK, câștigată de clujeni cu scorul de 2-1. Grație acestei victorii, CFR Cluj se distanțează la 5 puncte de Universitatea Craiova, care are un meci mai puțin disputat. 

"Toate meciurile au fost grele pentru noi. VAR, penalty-uri, linii trase... Măcar astăzi a fost o decizie bună pentru noi. A fost un an incredibiil pentru noi. Atâtea ghionioane nu am avut în toată cariera mea.

Accidentări, nu mai zic. Camora, Braun, Manea nu e nici el bine, Peteleu, să vedem pentru meciul cu Farul ce soluții găsim. Cred că băgăm junorii.

Poate o să fie și un baraj. Ăștia sunt jucătorii pe care îi am la dispoziție, nu e vorba de vreo strategie. Vedem ce va fi în continuare, mai e un meci, posibil înca unul de baraj. 61 de meciuri.. Nu e ușor.

Dan Petrescu a declarat că nu se va uita la partida dintre Farul și FCSB, care ar putea decide noua campioană după dominația de 5 ani a clujenilor. 

Nu o să ma uit la meci. Mă uit la un film, sigur", a spus Dan Petrescu, la finalul meciului cu Sepsi, relatează Digisport.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite