Dan Petrescu, înjurături suburbane la adresa unui reporter român. Ce l-a scos din minți pe antrenorul CFR-ului

0
Publicat:

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a avut un derapaj la conferința de presă premergătoare meciului cu Sivasspor, din etapa a 5-a a Conference League. El a fost deranjat de o întrebarea adresată de un jurnalist român prezent în sala de conferință, legată de viitorul său la campioana României.

Dan Petrescu, un antrenor bun, dar coleric. Foto Sportpictures
Dan Petrescu, un antrenor bun, dar coleric. Foto Sportpictures

Dane, viitorul tău la CFR Cluj depinde de această calificare în primăvara europeană?”, a fost întrebarea reporterului GSP care l-a scos din sărite pe antrenor.

”Nu e o întrebarea pentru mine asta. Pui numai întrebări d-astea care... nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

”Așa face ăsta mereu”

Ulterior, în timp ce declarațiile sale erau traduse în limba turcă, pe înregistrare se aude cum Dan Petrescu folosește un limbaj suburban: „Păi, așa face mereu ăsta, mă, dă-l în morții mă-sii! Nu-l mai primesc pe ăsta la conferință!”.

Sivasspor - CFR Cluj, din grupa G de Conference League, se joacă joi, de la ora 22.00, în direct pe Pro Arena. Cele două echipe ocupă primele două poziții în clasament.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite