Dan Nistor pune pe jar Pandurii Târgu Jiu. Marin Condescu: „Jucătorul şi-a prelungit contractul cu noi”. Nistor: „Nişte aberaţii!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telenovela plecării lui Dan Nistor de la Pandurii şi-a consumat un nou episod. Echipa gorjeană a anunţat pe site-ul oficial că fotbalistul şi-a prelungit contractul, însă jucătorul a negat vehement această informaţie.

Neţinţelegerile dintre Dan Nistor şi oficialii Pandurilor au apărut după ce pe site-ul oficial al echipei gorjene a apărut informaţia potrivit căreia jucătorul a semnat prelungirea contractului. 

La aflarea veştii, Nistor s-a supărat foc şi a negat această informaţie. „Nu e nimic adevărat, nu mi-am prelungit contractul. Sunt niste aberaţii, eu mai am doar un an de contract cu ei. Credeam că sunt oameni corecţi, dar se pare că m-am cam înşelat în privinţa lor”, a spus cu regret Nistor pentru gsp.ro.

După reacţia fotbalistului, un oficial al Pandurilor a intervenit pentru a tempera spiritele: „Marin Condescu a vorbit astăzi cu Dan Nistor. S-au înţeles verbal, însă nu s-au semnat actele. Probabil faptul că a apărut pe site înainte să fie oficial l-a deranjat pe jucător. Cred că s-a hazardat puţin cu declaraţia pe care a dat-o la voi, dar nu e nici o problemă, relaţia noastră rămâne una amiabilă”, a spus Eugen Pîrvulescu la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite