Pandurii Târgu Jiu a remizat în primul meci de pregătire din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii a jucat împotriva unei echipe din Rusia
Pandurii a jucat împotriva unei echipe din Rusia

Pandurii a terminat la egalitat, 2-2, primul meci amical disputat ieri, în cantonamentul din Austria, împotriva echipei ruseşti cu Amkar Perm.

Antrenorul Cristi Pustai a trimis pe teren două echipe diferite în cele două reprize. 22 de jucători au fost folosiţi în cele două reprize. Pandurii a deschis scorul în minutul 14, prin Matulevicius, care a primit o pasă în apropierea centrului terenului de la Voiculeţ şi a sprintat până în careul echipei ruse, înscriind de la aproximativ 14 metri. Ruşii de la Amkar Perm au egalat după pauză din penaltiul transformat de Peev, în minutul 60. Pandurii au preluat din nou conducerea prin golul marcat de Călin Cristea cu un şut puternic de la marginea careului, în minutul 70. După cinci minute, ruşii au reuşit să egaleze prin golul marcat de Kanunnikov. 

Două formaţii

În prima repriză, la Pandurii au jucat: Buchta – Unguruşan, Erico Da Silva, Paraskevas, Marko Momcilovic – Voiculeţ, Anton, Nistor – Buleică, Matulevicius, Brata. După pauză, toată echipa a fost schimbată. Pe teren au intrat: Stanca – Pleaşcă, Mamele, Tătaru, Rada – Predescu, Alexandru Dan, Răduca – Ciucur, Adrovic, Cristea. 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite