„Cutremur“ pe piața fitness-ului: controalele ANPC pun pe butuci cel mai mare lanț de cluburi din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A venit „nota de plată“ pentru World Class România! După ani de zile în care clasele de group-training s-au desfășurat în niște condiții extrem de proaste la unele cluburi, pe o căldură insuportabilă, ca la saună, într-un final, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a pus piciorul în prag! Iar astăzi, mai multe cluburi World Class au fost închise de inspectorii ANPC.

Antrenamentele au fost oprite la unele cluburi World Class România
Antrenamentele au fost oprite la unele cluburi World Class România

La unele cluburi, precum America House, studioul de Cycling, problemele au fost atât de grave, încât, de-a lungul anilor, unii instructori au și renunțat la orele pe care le aveau acolo! Degeaba s-au plâns abonații la recepție din cauza acestor situații grave. Lipsa aerului a rămas marea problemă la multe locații World Class România. Asta în condițiile în care prețul abonamentelor a explodat, pur și simplu, la începutul acestui an.

Astăzi, după controalele efectuate de ANPC, au curs închiderile cluburilor. Și, treptat, abonații s-au trezit cu mesaje și telefoane prin care au fost anunțați că n-au unde să meargă pentru antrenamentul lor. Fiindcă a fost închis clubul pe o perioadă nedeterminată!

În fața acestei situații, conducerea World Class România a reacționat printr-un comunicat de presă pe care îl redăm mai jos:

*În urma închiderii temporare a unor cluburi World Class din București, ca urmare a acțiunilor Corpului de Control al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, rețeaua de health & fitness World Class România drește să transmită publicului un mesaj clar și transparent de angajament pentru respectarea tuturor normelor legale și de asumare a responsabilității pentru remedierea oricăror deficiențe identificate.

*În cadrul inspecției desfășurate de către ANPC în cluburi World Class din București, au fost identificate anumite aspecte legate de conformitatea cu normele și reglementările în vigoare și în anumite cazuri s-a dispus suspendarea temporară a activității.

*Colaborăm strâns cu autoritățile competente pentru a remedia rapid și eficient toate aspectele care necesită intervenție. Siguranța, sănătatea și satisfacția membrilor noștri rămân prioritățile noastre principale, iar nevoile și preocupările lor sunt în centrul tuturor eforturilor pe care le depunem, zi de zi, în cluburile noastre.

*Vrem să asigurăm publicul că ne angajăm să respectăm cu strictețe toate standardele legale și că luăm toate măsurile de remediere și îmbunătățire a experienței în cluburi, pentru a oferi un mediu sigur și plăcut pentru toți membrii noștri. Vom continua să colaborăm deschis și transparent cu autoritățile în această privință și să informăm publicul cu privire la situația fiecărui club.

*Ne cerem scuze pentru orice neplăceri sau inconveniențe ce pot fi cauzate de această situație și vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.

Echipa World Class

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite